ApplicatiesWebShopSelfmadeDatabaseFok (RSS)J.Lo LyricsPersonaliaPortalTV GidsPhoto GalleryMarc
Houben
Wendy
Houben
UPCStartDownloadIndex PicturesIndex Pictures 2Directory UitlezenLees DirectoryRandom PictureMembersAudioVideoInfoTriple XFramesBrowseIndexInhoudsopgaveHomeDefaultStructuurUnder DevelopmentWriteOpen DirectoryAfbeeldingenCelebritiesDataDownloadmarchoubenmjhmhoubenNLUploadAudioVideoJavaNetwerkenHyvesFacebookLinkedInMySpaceMySpace BlogFlickrPicasawebPhotobucketYouTubeNetlogLinksWikipediaGoogle TranslateFokTelegraafGeen StijlNu.nlNLOndertitelsOpenSubtitlesZijOnlinePerez HiltonnlpopvrouwzappenTop 40Top 40 (PDF)Download YouTubeInloggenUPC CitrixUPC WebmailVisa Internet PakketMSN WebmessengerYahoo WebmessengerMijn NS

Artikelen
 • Wijkindeling Maastricht

 • Favoriete jongedame

 • Stellingen

 • Verkiezingsuitslag Eerste Kamer 2007

 • In Memoriam: Guill Zwarts

 • Verkiezingsuitslag Tweede Kamer 2006

 • Mirjam Sterk

 • Rita Verdonk

 • Keira Knightley

 • EU-domeinnaam

 • Breaking News

  Start Slideshow PicLens  Menu Marc Houben

  Flickr


  Menu Marc Houben

  Kies samen met Marc Houben je favoriete jongedame

  Menu Marc Houben


  Menu Marc Houben

  Verkiezingsuitslag Eerste Kamer 2007

  CDA 21 ChristenUnie 4
  PVDA 14 SGP 2
  VVD 14 D66 2
  SP 12 Partij voor de Dieren 1
  GroenLinks 4 Onafhankelijke Senaatsfractie 1

  Menu Marc Houben

  Menu Marc Houben

  Verkiezingsuitslag Tweede Kamer 2006

  CDA 41 GroenLinks 7
  PVDA 33 ChristenUnie 6
  SP 25 D66 3
  VVD 22 SGP 2
  Partij voor de Vrijheid 9 Partij voor de Dieren 2

  Menu Marc Houben

  Mirjam Sterk

  Willemina Roziena Catharina (Mirjam) Sterk (Zeist, 23 mei 1973) is lid van de Tweede Kamer namens het CDA. Mirjam Sterk (23 mei 1973, Zeist, Lid CDA Tweede-Kamerfractie) Als woordvoerder voor onder meer integratiezaken is ze regelmatig in het nieuws. Naast haar werkzaamheden als kamerlid is Mirjam Sterk Nederlands Hervormd predikante.
 • Mirjam Sterk is geboren in Zeist.
 • Ze studeerde theologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en de kerkelijke opleiding aan de Universiteit van Amsterdam.
 • Na haar studie werd Mirjam Sterk docent godsdienst en werkte ze enige tijd bij de IKON.
 • In 2000 werd ze bestuursassistent van de Rotterdamse wethouder Sjaak van der Tak.
 • In 2002 werd ze gekozen als Tweede Kamerlid. In de CDA-fractie houdt Mirjam Sterk zich bezig met Koninkrijkszaken, Ontwikkelingssamenwerking en Integratiebeleid.
 • Voorafgaand aan de verkiezingen van 2002 werd Mirjam Sterk in een door ruim 500.000 mensen ingevulde enquete op de internetsite Politiek-digitaal.nl gekozen tot het aantrekkelijkste kandidaat-kamerlid. Op 22 november 2006 werd ze met 13.839 voorkeursstemmen herkozen in de Tweede Kamer.
  Menu Marc Houben

  Jacht op Rita Verdonk is geopend

  Vicepremier Gerrit Zalm ergert zich aan de manier waarop minister Verdonk (Vreemdelingenzaken) deze week is bejegend door de Amsterdamse wethouder Ahmed Aboutaleb en het Tweede Kamerlid Tineke Huizinga (ChristenUnie). De VVD-bewindsman zei vrijdag in het wekelijkse tv-gesprek met de minister-president dat 'de jacht op Verdonk is geopend'.

  Aboutaleb (PvdA) verweet Verdonk dat ze politiek gebruik heeft gemaakt van de situatie na de moord op filmer Theo van Gogh. Huizinga vergeleek de uitzetting van uitgeprocedeerde asielzoekers met de Duitse praktijken tijdens de Tweede Wereldoorlog.
  Menu Marc Houben

  Keira Knightley veilt jurk

  Actrice Keira Knightley heeft de jurk die ze dit jaar droeg tijdens het Oscar-gala te koop gezet op de veilingsite eBay. De opbrengst is bestemd voor de Britse hulporganisatie Oxfam. De paarsrode japon wordt nu nog tentoongesteld in het kantoor van Oxfam in Londen en gaat vanaf 21 april onder de digitale hamer. Dat berichtte de BBC vrijdag.

  De 21-jarige Knightley speelde onder meer in "Bend it like Beckham" (2002) en in de kaskraker "Pirates of the Caribbean" (2003). Ze was dit jaar genomineerd voor een Oscar voor haar rol in "Pride and Prejudice", maar moest de eer laten aan Reese Witherspoon. Ze zei desondanks te hopen dat de jurk die ze bij de uitreiking droeg vele duizenden ponden zal opleveren voor het goede doel.
  Menu Marc Houben

  EU-domeinnaam gelanceerd

  Ruim 700.000 particulieren hebben een Europese internetdomeinnaam, eindigend op .eu, aangevraagd in de eerste uren dat registratie openstond. Ge´┐Żnteresseerden konden vrijdag vanaf 11.00 uur terecht bij meer dan duizend registratiebureaus. Sindsdien loopt het storm, zei Europees Commissaris Vivianne Reding, verantwoordelijk voor informatietechnologie binnen de EU.

  Nederlanders staan inmiddels op de derde plaats met registraties. Hier zijn vrijdag tot 13.30 uur 71.626 eu-namen vastgelegd, na het Verenigd Koninkrijk (120.978) en Duitsland (104.617). Brussel ziet de invoering van .eu als een grote kans voor de Europese identiteit. "Het is ook een goed alternatief voor Amerikaanse .com.
  Menu Marc Houben

  Archief Marc Houben


  Cheerleader Marc Houben M Cheerleader A Cheerleader R Cheerleader C Cheerleader